Midlertidig stanse og gjenoppta Kaspersky Safe Kids

Vis alt | Skjul alt

Du kan midlertidig stanse Kaspersky Safe Kids i en angitt tidsperiode. Når du midlertidig stanser Kaspersky Safe Kids, ignoreres alle begrensninger. Barnet kan besøke forbudte nettsteder, bruke forbudte programmet og tilbringe ubegrenset tid på datamaskinen.

Programmet gjenopptas automatisk når tiden du har angitt er over.

Du kan kun stans Kaspersky Safe Kids midlertidig på barnets datamaskinkonto. Kaspersky Safe Kids kan ikke stanses midlertidig fra en foresattes datamaskinkonto eller eksternt fra en annen datamaskin.

Stanse Kaspersky Safe Kids midlertidig på datamaskinen

Du kan gjenoppta Kaspersky Safe Kids manuelt uten å vente til angitt tidsperiode er over.

Gjenoppta Kaspersky Safe Kids